SCHUFA hesabınızı silerseniz, SCHUFA puanınıza, SCHUFA verilerinize ve uygulamanın ve web platformunun sunduğu diğer tüm hizmetlere dijital erişiminizi kaybedersiniz. Ancak endişelenmeyin: Kişisel verileriniz silinmez ve kayıtlı kalır. Ayrıca, SCHUFA hesabınızı silmeniz SCHUFA puanınızı etkilemez.

Önemli: Aboneliğiniz aktif olduğu sürece SCHUFA hesabınız silinemez. Aboneliğinizin süresi dolduktan sonra SCHUFA hesabınızı silebilirsiniz. İptal işlemiyle ilgili bilgileri, web portalının profil bölümünde “Paketim” başlığı altında bulabilirsiniz .

Bu makaleyi paylaşarak başkalarına yardımcı olun:

bulunmak ister misiniz?

Geri bildirim formu